Caracteristici si Alimentatie Porci Vietnamezi

Cresterea Porcilor Vietnamezi

Porcii vietnamezi sunt o rasa speciala de porci care au ca si caracteristici de baza dimensiunile mai reduse in comparatie cu porcii autentici romanesti, aspectul placut, culoarea neagra si lipsa stratului specific de grasime. Acesti porci vietnamezi nu au colesterol, ceea ce constituie un atuu evident. Traim intr-o lume plina de E-uri, cu din ce in ce mai putina mancare sanatoasa si alimente sanatoase tot mai rare, asa ca optiunea cumpararii unor porci fara colesterol este un lucru minunat.

Toata lumea fuge sau ar trebui sa fuga de mancarurile grase. Romania se situeaza in primele trei locuri in Europa in ceea ce priveste numarul deceselor inregistrate ca urmare a unor boli de inima, iar legatura dintre colesterolul “rau”, grasimi si bolile de inima este arhicunoscuta. Cercetatorii de la Harvard spun ca riscul de boli cardiovasculare poate fi redus cu pana la 83% daca se urmeaza niste obceiuri de viata sanatoase, iar o alimentatie sanatoasa care implica foarte putine grasimi trans si mancaruri sanatoase din plin sunt primii pasi spre reusita.

Poti sa gatesti mancaruri romanesti traditionale delicioase cu carne provenita de la porcii vietnamezi

Asadar, consumul de carne fara colesterol ar trebui sa fie preocuparea ta principala. Poti sa gatesti mancaruri romanesti traditionale delicioase cu aceasta carne care provine de la porcii vietnamezi. Retete de mancare sanatoasa sunt multe; dar gandeste-te cum ar fi sa poti sa incluzi si carne de porc fara colesterol in aceste retete.

“De ce sa cumpar porci vietnamezi?” Daca raspunsul nu ti-e inca foarte clar, iata cateva informatii suplimentare referitoare la vanzari porci vietnamezi. In primul rand, porcii vietnamezi ating circa 40 de centimetri inaltine, circa 1 metru lungime si pot avea pana la 110-120 de kilograme la maturitate. Daca esti suficient de curios sa consulti cateva poze ale acestor porci in galeria de imagini, le vei putea observa picioarele scurte specifice, cozile drepte, parul aspru si pielea destul de uscata de culoare neagra, neagra cu pete albe, alba sau chiar rosie, in functie de rezulatele incrucisarilor. Au corpul compact si solid.

Poti sa cumperi si sa intretii acesti porci vietnamezi ieftin, deoarece hrana lor este exclusiv vegetala si, drept urmare, cresterea acestor porci nu este costisitoare. Printre alimentele preferate ale porcilor vietnamezi gasim iarba, taratele, merele sau varza. Tot referitor la alimentatia lor trebuie mentionat faptul ca acestia necesita cantitati mici de mancare.

Totusi, in cazul in care nu sunt hraniti corespunzator, tind sa devina agresivi. La fel se poate intampla in prezenta unor animale de companie, sau in cazul in care nu li se asigura conditii propice pentru scormonit. O cutie special amenajata umpluta cu nisip si pietre destul de mari incat sa nu poata fi inghitite este de folos pentru orice crescator de porci vietnamezi.

Aceste creaturi adora sa se scalde in apa rece, sunt animale curate, dar trebuie sa nu cazi in capcana de a cumpara corcituri, care nu pastreaza aceleasi calitati ale carnii.

Poze Porci Vietnamezi

Porci Vietnamezi

Ferma de prepelite

Afla acum tot ceea ce trebuie sa stii despre cum sa iti construiesti o ferma de prepelite. Informatii despre custi, crestere si beneficiile oualelor de prepelita.
Prepelite Online