Afacerea cu Porci Vietnamezi

Crescatorie Porci Vietnamezi

Criza financiara in care ne scaldam de atata vreme si care nu pare sa se dezlipeasca de portofelele noastre nu ne da sperante prea mari de mai bine. Totusi, nu trebuie sa renuntam niciodata la ideea de a trai mai bine, mai sanatos si mai frumos. Inceperea unei afaceri este o decizie nu foarte usor de luat, dar care se poate dovedi a fi foarte avantajoasa in cazul in care directia e una de bun augur.

Afacerea cu porci vietnamezi e un astfel de exemplu de afacere care poate sa iti aduca multi bani in buzunar, dar si satisfactii foarte mari. Porcii vietnamezi sunt o rasa speciala de porci; carnea lor este aproape total lipsita de grasimi, iar nivelul de colesterol este apropiat de valoarea nula. Asadar, acesti porci vietnamezi sunt deosebit de benefici pentru orice gospodarie unde se gasesc alimente sanatoase, mancaruri sanatoase si chiar mancaruri romanesti ecologice.

Lipsa de clienti nu este o problema in aceasta afacere, practic porcii vietnamezi se vand singuri datorita mai multor factori: carnea extrem de sanatoasa, usurinta cu care se intretin, dimensiunile reduse si imunitatea ridicata specifica.

Nimeni nu va refuza niciodata o bucata de carne fara colesterol, si multi vor fi tentati sa inlocuiasca Marele Alb care musteste de colesterol cu porcii vietnamezi ecologici care sunt ierbivori. Asadar, anunturi gen “vand porci vietnamezi” vor atrage cu siguranta multi ochi curiosi care vor actiona in consecinta si vor fi interesati sa faca o achizitie. Lipsa de clienti nu ar trebui sa fie prezenta in cadrul unei astfel de afaceri, deoarece astfel de animale de sacrificat se vand practic singure prin intermediul mai multor argumente: carnea extrem de sanatoasa, usurinta cu care se intretin, dimensiunile reduse si imunitatea ridicata specifica.

Poti sa dezvolti o astfel de afacere in care sa vinzi porci fara colesterol creandu-ti un blog unde sa faci cunoscut faptul ca esti specializat in vanzari porci vietnamezi. Spune-le oamenilor ca le poti oferi porci vietnamezi ieftin care le pot asigura o alimentatie sanatoasa. Ofera retete cu mancare sanatoasa bazata pe carne fara colesterol, promoveaza-ti preturile scazute si atrage oamenii oferindu-le informatii utile despre aceasta rasa de porci.

Fii sincer, corect, foloseste un limbaj simplu, placut si prietenos si convinge oamenii sa spuna “Da, vreau sa cumpar porci vietnamezi pentru ca vreau sa gatesc doar mancare sanatoasa de acum inainte; imi pasa de sanatatea mea si a copiilor mei si vreau sa intru in aceasta afacere si sa-mi rotunjesc veniturile, in timp ce aduc sanatate in vietile oamenilor.” Daca reusesti asta, afacerea ta va fi un success garantat. Cu putin marketing inteligent, visul ti se va implini.

Poze Porci Vietnamezi

Porci Vietnamezi

Ferma de prepelite

Afla acum tot ceea ce trebuie sa stii despre cum sa iti construiesti o ferma de prepelite. Informatii despre custi, crestere si beneficiile oualelor de prepelita.
Prepelite Online